Schietbergen 61, 5672 SK Nuenen, tel: 06 284 09 838  

Op de kaart hieronder ziet u de lokatie van de praktijk.

 

De praktijk ligt aan een voetpad dat tussen de Schietbergen en de Tweevoren loopt. 

De praktijk is het makkelijkst te bereiken via de Tweevoren: op de Brabantring bij het bushokje de Tweevoren nrs. 98-109 inslaan, op het einde met de trap omhoog, de praktijk ligt aan de overkant van de speeltuin.

Het is ook mogelijk om op de Brabantring, komende van af de Refeling, links af de Peellandlaan in te slaan. U rijdt dan de Peellandlaan helemaal uit en gaat op het einde met de bocht mee naar rechts. Vervolgens rijdt u rechtdoor en steekt een fietspad over. Meteen na het fietpad is een kruising die U rechtdoor oversteekt. Dan slaat u dan de tweede rechts af, rijdt deze weg uit tot een vork in de weg. Links af ligt nu een parkeerterrein met meteen rechts om de hoek een voetpad tussen de huizen door. Dit voetpad neemt u tot de T-splitsing waar u links gaat. De aanbouw aan het eerste huis aan de linkerzijde is de praktijk.

Een derde mogelijke route wordt gegeven voor als u over de Brabantring rijdt komende uit de richting van de Arnold Pootlaan. Nu slaat u rechts af de Schietbergen in. Daarna is het de derde links. Let op de eerste links is al heel vlug. Vevolgens rijdt U door tot een vork in de weg. Links af ligt nu een parkeerterrein met meteen rechts om de hoek een voetpad tussen de huizen door. Dit voetpad neemt u tot de T-splitsing waar u links gaat. De aanbouw aan het eerste huis aan de linkerzijde is de praktijk.